Non Gravitas Fizikai Intézet felállításáról számolt be a Magyar Közgéplöny, miután Magyarország Apostoli Kormánya úgy döntött, hogy kétharmados felhatalmazásával élve az Alaptörvényben hatályon kívül helyezi a gravitációt. A közlemény rámutat, hogy megérett az idő a fizika „a mai kor elvárásainak megfelelő, a nemzettudatot erősítő céllal történő feldolgozásának”.  Nem gondoljuk, hogy azon külső fizikai törvények diktátumainak kellene engedelmeskednünk, amelyek 1944 és 2010 között oly sok magyar ember életét megkeserítették, a szárnyalni vágyó magyar lelket a megcsonkított, síró földhöz préselték. A Nemzeti Ügyesek Kormánya úgy látja: csupán az ellenséges külvilág és a belső árulók, a nemzetietlen maffiabaloldal érdeke, hogy mi, legősibb Magyarok a gravitáció ránk erőltetett parancsaihoz igazodjunk. Ezentúl figyelmen kívül fogjuk hagyni a fizika idegen, elnyomó törvényeit, amelyeket csupa szabadkőműves talált ki, mint Newton, vagy zsidók, mint Einstein, meg ilyen gyanús ezoterikus ördögbotos hippik, mint Niels Bohr. Mi már akkor szabadon szárnyaltunk a hun-szkíta puszták felett, amikor Európában még nyersen zabálták az általános relativitást. Hungária, urald a levegőtengereket!  nyilatkozta kétharmad méter magasan levitálva Selmeczi Gabriella szószövőnő.  Na, most majd meglepődik Oszkó Péter a WizzAirben! – tette hozzá Budai Gyula elszámolásügyi kormánybiztos. – Nem tudom, sajnos nem tudok olvasni – fejtette ki véleményét Wittner Mária.

Hírek szerint a Kormány a MAHART megszüntetésére is elszánta magát, mivel Orbán Viktor több ízben is sikeresen járt a vízen. (NER-TI)

A bejegyzés trackback címe:

https://herostratosphere.blog.hu/api/trackback/id/tr745607626

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.10.31. 13:26:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dulful33 (törölt) 2013.11.02. 10:44:00

Szórakoztatóan írsz - hülyeségeket :)
süti beállítások módosítása