Méltóságos Virág Árpád elvtárs Főszerkesztő Úrnak saját kezébe

Magyar Krónika, a Magyar Demokrata szerkesztőségében, első ajtó jobbra

Tisztelt Virág elvtárs, kedves Árpád bátyám!

Meglepetéssel és némi aggodalommal vettem tudomásul, hogy hiába lesem a postást, nem kaptam meg új lapotok (lapunk, ha megengeded nekem ezt a lelkes-büszke azonosulást) felkérő levelét – meglehet, éber Adóhivatali ellenőreink dohánytermékeket sejtve benne, tüzetesebb átvizsgálásra félre tették. Szeretném a világba kiáltani: gondos trafikpolitikánknak köszönhetően leszoktam a cigarettáról (és ha kell, ezt is megírom)!

Drága Virág elvtárs, hadd mutassak rá: a legalkalmasabbak közé tartozom. Legyen szó akár monumentális, akár jelentős írásról (hogy aztán a derűsen, optimistán a szebb jövőbe, vagy nosztalgikusan és elégikusan a szebb múltba tekintő szösszenetekről ne is beszéljünk) – én vagyok a ti emberetek, drága Virág elvtárs! Én még tudok örülni. Bárminek. Ti megmondjátok, minek örüljek, és én őszintén, hitelesen, vastag biopecsenyekacsa-narancssárga keretben fogok neki örvendezni. Örömömet le is fényképezem. Rímekbe szedem. Rovásul is megírom. (A farkamat is csóválom, ha erre igényt tartotok, de ezt egyelőre kezeljük bizalmasan – ne adjunk tápot a liberális aknamunkának!)

Kinyílott a virág, drága Pitypang elvtárs! Szorgos méhecske-ikrek lebbennek virágról-virágra; december van, hahó, egyre jobban teljesít a globális felmelegedés, de mi nem leszünk a gyarmata! Saját, magyar nemzeti felmelegedést! Mert „Tündérországban csak híre sincs a télnek, Ott örökös tavasz pompájában élnek; S nincsen ott nap kelte, nap lenyugovása, Örökös hajnalnak játszik pirossága” – és ezzel, kedves Virág elvtárs, egyben az időjárás-jelentést is egyszer s mindenkorra letudhatjuk.

Szóval kedves Virág elvtárs, várom nagybecsű útmutatásodat: miről, milyen terjedelemben, milyen formában örvendezzek, milyen névre állítsam ki az ötvenezer (szösszenet) és kétszázezer forint (monumentális írás) közötti számlát; egyedül arra kérnélek, kedves Virág elvtárs, hogy postafordultával írd meg az igényeiteket (az igényeinket, ha megengeded…), mivel a phenjani „Fennen Lobog a Vörös Zászló” című népszerű lap „Magyarországon is szeretik Kim Dzsong Un elvtársat” című rovatának állandó levelezőjeként azokat be kell illesztenem havi munkatervembe.

Szabadság és Rezsicsökkentés!

Konok Péter elvtárs


A bejegyzés trackback címe:

https://herostratosphere.blog.hu/api/trackback/id/tr15742726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2014.01.12. 20:15:21

A rohadékok nem válaszoltak? :-(
Miért nem mondtad, hogy `89 előtt Te is megbízható elvtárs voltál, Piktorunk régi harcostársa, csak egy telefonodba kerül... :-)
Amilyen szervilis ecceri népek ma a NER papucsállatkái, menne ez!
süti beállítások módosítása