CÖF! Minden méretű, formájú és fazonú Békemenetek tervezése, szervezése és gyors kivitelezése. Haragosa van a faluban? Szervezzen Békemenetet! Hangosan dug a szomszéd a panelban? Békemenetet neki! Zöld parizert kapott a hentesnél? Kell még külön mondanunk? - Békemenet a megoldás. Önt mindenki nyúlbélának nézi a munkahelyén? Egy Békemenet, és Ön lesz Núbia Párduca! Rosszul tanul a gyerek? Zutty, egy jó kiadós Békemenetet neki, és máris szavalja majd a Wass Albertet! Nem főz és/vagy nem szül az asszony? A Békemenet majd ráncba szedi. Büdös az Ön lába? A Békemenet elfedi a lábszagot is. Másnapos Ön? Elmulasztjuk. Telefonbetyároknak Anonim Lihegős Békemenet, Uraknak diszkrét topless Békemenetek, keresztényeknek Békekörmenetek. Minden méretben, az egyszemélyes Békesétától a csúcsminőségű, díjnyertes "Félmilliós Békemenet" (tm) termékünkig (a Belügyminisztérium Tömegbecslő Osztályával és a Magyar Hírlappal közös produkció). Születésnapra, házassági évfordulóra, érettségire ajándékozzon személyre szabott, egyedi Békemenetet, amely soha el nem múló emlék lesz. Ön fizet, Mi menetelünk! (Ugyanott birkatrágya és belorusz cigaretta folyamatosan kapható, vagy kisebb közszolgálati státuszra cserélhető.)

A CÖF Zrt. további ajánlatából: Október 23-i Civil Béketábor és Lincselőbajnokság a Nemzet Régi-Új Főterén. Vidám Kossuth téri táborozás, férfiembereknek a "Give Piss a Chance" nemzetközi célbahugyozási verseny válogatója, asszonyszemélyeknek kuss. Gyerekeknek az Állami Bábszínház bemutatója a Parlamentben, élő kesztyűbábokkal. Baranta békeharcművészeti bemutatók. "Éliás beleevett az egy tál dödölémbe" - Békekonferencia a nemzetközi háttérhatalom magyarországi hátteréről. "Békekölcsön visszajár" - pénzügyi tanácsadás és közös hitelcsapda-készítés. "A Béke Szigete" - magyar nemzetirock zenekarok, Szignál Ákos, az állami díjakkal kitüntetett Kárpátia és a Dankó-rádió közreműködésével. "Ott a pont!" - Matolcsy György, Usztics Mátyás és Pataky Attila eugenikai és asztrogenetikai előadássorozata. "Felvonulók kérték" - átokszövegek és ráolvasások a hun-sumer-szkíta őshagyományokban. "Kínos kérdések, őszinte válaszok" - közéleti vitafórum Obersovszky Péterrel. A Bayer Zsolt Nemzeti Slam-poetry Verseny nagymagyarországos döntője. Minden kétmilliomodik résztvevő értékes ajándékokat kap! CÖF! 

A bejegyzés trackback címe:

https://herostratosphere.blog.hu/api/trackback/id/tr675563370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása