A Fidesz eléggé közgépszerű módon kiosztotta a havereinek a fél Hortobágyi Nemzeti Parkot (is). Mondjuk azért van a dologban ráció: benne van a nevében a "nemzeti"? Benne van. Lehet a nemzet ellenzékben? Nem lehet. Ki is van kormányon?... Na ugye!

Ez a hortobágyi amúgy nem is annyira a fideszesek kedve szerint való park: - Hát miféle park már ez, te Oszi ecsém, ahol alig akad kivágnivaló fa, he? - Mindegy, Dezső bátyám, kérlekalássan, majd húzunk ki rajt' szögesdrótot, azzal fogunk pecsenyetúzokot. - Gyárt Lajosunk szögesdrótot? - Gyárt hát. Különben meg majd kezdeményezzük a Balog Zoltán komámnál, hogy nevezzék át Horthybággyá ezt a bús pusztát, akkor biztos lenne itt némi turáni turizmus, tűzugrálás, dödölefőző verseny, hátranyilazás, sírvavigadás, sámándobok. Abban van ám a lé, Dezsőkém! Csak úgy zabálja majd kétpofára a sok paneltáltos a túzokburgerünket! - Nem fognak akadékoskodni a Földrajzinév Bizottságban? - De Dezsőkém, hát azt már rég szélnek eresztettük!

A hivatalból kirendelt államtitkár szerint az autentikus helyi lakosok nagy része elégedett. - Ha Isten nem focipályának akarta vóna, hát istókucccse, hegyet teremt a közepibe! - vázolta fejlesztési koncepcióját Helyilakos Gazda Béla kisvállalkozó, akinek Stróman Kft néven 15 forint kezdőtőkével tegnap bejegyzett cége nyerte meg az unalmasan lapos vidék hasznosítására kiírt 300 milliárd forintos állami tendert. - Mi itten mind nagyon támogattyuk a dógot - értett egyet a tervekkel a környékbeliek nevében Helyilakos Gazda Béláné szül. Simicska Lajos, aki a pályázati vakszerencse folytán a hortobágyi kilenclyukú híd mind a kilenc lyukában Nemzeti Dohányboltot nyithatott.

A bejegyzés trackback címe:

https://herostratosphere.blog.hu/api/trackback/id/tr955790773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2014.02.01. 20:50:17

Csak a puszta irigység beszéllelőled is, merthogy a Lalistrómann, meg a gázszerelő strófmann olyan tehetséges.
Irigy vagy, hogy jobban teljesítenek...
Mert Piktorunk mert nagyot (lopni) izé, álmodni... Belezavarsz, szörnyű is ez...
süti beállítások módosítása