Ha hihetünk a Kétfarkú Kutya Pártnak – és én már csak nekik tudok hinni – akkor nemsokára kirobban a ganümédészi válság, és Hazánkat, amely afféle előretolt bokréta Isten kalapján, kétségkívül érinteni fogja. Úgy gondoltam, történész kollégáim között komoly lépéselőnybe kerülhetek (ami most, amikor minden sarkon igazságkutatási- és kinyilatkoztatási kifizetőintézetek szökkennek szárba, nem elhanyagolható szempont), ha előre megírom e válság recepciótörténetét, a magyar politikai életre tett hatását. Íme, hosszabb művem, a Csillagösvényen: a 2015-2016-os ganümédészi válság hatása a magyar politikára című monográfia és dokumentumgyűjtemény rövid tartalmi kivonata:

A ganümédészi válság (2015,5 - 2016) magyarországi sajtókrónikájából: - A katolikus egyház zsinatot hív össze, hogy eldöntse: van-e lelkük a ganüknek? - Kikérem magamnak, hogy a Jobbik antiganüta lenne - nyilatkozza Vona Gábor. - Mi csupán arra kívánunk rámutatni, hogy a ganübűnözés érdekes módon soha nem a zsidrákok és a cigók ellen irányul! - Ich bin ein Ganüer feliratú zsákot húz a fejére a Jobbik kirekesztő politikája elleni tiltakozásként Gyurcsány Ferenc.  – Eszem a gülüszemű pofájukat, hát maj’ mi képviseljük őket! – koccint értük pohárt Szanyi Tibor. - Rasnya egy jószágok, az már egyszer biztos, de ritmusérzékük, az van - vélekedik Kovács Géza, átlagember a Blikk riporterének. - A magyar állam egymillió ganüi dollárért állampolgárságot kínál a ganümédészi üzletganüknek, amennyiben azt is vállalják, hogy facebookos profilképükre magyar bajuszt biggyesztenek. - Az EMMI Csápjaink összeérnek címen megrendeli Ákostól a naprendszerközi összetartozás dalát. - A ganümédésziek nyelve magyar eredetű, írásuk rovásírás - állítja az MTA Nyelvtudományi Intézete. - Kulturális és területi autonómiát ganümédészi magyar testvéreinknek! - követeli Tőkés László a Ganümenet elnevezésű monstre rendezvényen. - Sunáznám a ganük retkes likát! - twittereli ki Deutsch Tamás. - Felkérjük Bajnai Gordont, hogy küldje vissza a Ganümédészre az onnan beszivárgó anarchistáit! - követeli Selmeczi Gabriella. - Ganümédészi látogatásom során egy lendületesen fejlődő, remek kis holdat láthattam, ahol a nép egy ganüként áll vezetői mögött, ami számunkra is például szolgálhat! - örvendezik Orbán Viktor (két nappal a válság kirobbanása előtt). - Ganümédészi barátainkkal megteremtjük a Nemzeti Együttműködés Naprendszerét - véli Szijjártó Péter. – A Story magazin exkluzív, képes beszámolója Deutsch-Fxbrswwwyykkssi Tamás esküvőjéről egy ganüivel Hát tényleg sunázta! címen. - Semmiféle válság nincs, ezzel csak a bukott maffiabaloldal riogat – szögezi le Giró-Szász András. – Nyugalom van a Ganümédészen - tájékoztat az MTV1 Híradója az eseményekről. A riporter mögött lángoló ganümédészi űrhajók hullnak a Jupiterre. - Nem tudom, vidéken voltam a héten – foglalja össze a ganüi válságról alkotott véleményét Wittner Mária. 

A bejegyzés trackback címe:

https://herostratosphere.blog.hu/api/trackback/id/tr795602673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vaszon Vaszonovna 2013.10.28. 13:52:08

ganü többesszáma = gané
süti beállítások módosítása